Smittevernregler

Trygt i Sportsparken

Vi har utarbeidet smittevernrutiner og iverksatt en rekke smittevern tiltak slik at det blir trygt å være gjest hos oss.  Vi er også avhengig av at dere som besøker oss følger våre retningslinjer og rutiner.

Vi ber derfor alle om å lese våre COVID-19 -regler og bli kjent med de viktigste tiltakene.

Litt syk, eller i risikogruppen?: Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) skal du IKKE besøke Sportsparken. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du venter med å besøke oss til pandemien er over.

Vask hender: Alle må vaske hender før de går inn Trampolineparken/ Trollparken. Det er vaskemuligheter og Antibac tilgjengelig i kafe området. I tillegg finner du hånddesinfeksjon ved forskjellige lekestasjoner i parken. Vi anbefaler også at du tar med en liten flaske med egen hånddesinfeksjon til din familie.

Hold avstand: For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere har minst 1 meter avstand til andre familier.

Ekstra renhold: Over hele parken har vi innført ekstra renholdsrutiner. Blant annet desinfiseres lekeapparater, lekeutstyr, overflater, håndtak, og seter, etter faste intervaller. WC-er og stellerom rengjøres hyppigere enn før. Det er likevel viktig at du og din familie vasker hender ofte.

Antall gjester: For å ivareta smittevernskravene, må vi ha god oversikt over antall gjester i parken. Vi har god innslipp kontroll ved inngangen og setter inn ekstra bemanning for å ta unna tilstrømmingen.  I tillegg har vi gjort nøye beregninger på kapasitet på de enkelte områder i parken, men minner samtidig om at det er gjestene som har ansvar for å holde forsvarlig avstand til hverandre.

Forhåndsbestill billetter: For å unngå unødig kø samt folkeansamling i resepsjonsområdet og for å ha oversikt over antall gjester oppfordrer vi til forhåndsbestilling og utfylling av egenerklæring før dere kommer til parken. 

Åpningstider: Parken åpnes med noen reduserte åpningstider inntil videre. Vi holder åpen fra 10.00 til 20.00 i ukedager (Trollparken 10.00-18.00) men følger de vanlige åpningstider i helg 10.00- 18.00 (hele parken).

Kafe: Parkens kafe vil være åpne. La kun en person i familien stå i kø for å bestille mat. Vi anbefaler ikke kontanter – bruk i stedet kontaktløs betaling med kort (tapping) eller vipps.

Aktiviteter:  De fleste av våre aktiviteter er i ordinær drift, men vi har satt enkelte begrensninger for å unngå nærkontakt, og få tid til renhold. Dette håper vi på forståelse for.

Følgende aktiviteter er inntil videre stengt, da det dessverre ikke er utarbeidet metoder for forsvarlig smittevern:

  • VR- avdeling, men 7D kino blir åpent i helg med redusert kapasitet.

Last ned Smittestopp! Vi oppfordrer alle våre gjester til å laste ned og ha aktiv helsemyndighetenes app Smittestopp under parkbesøket. Jo lettere det er for myndighetene å identifisere de som kanskje er smittet, jo mindre restriksjoner blir det på alle de som er friske.